Acasă / Livrare şi plată

Livrare şi plată

Livrare şi plată

DESPRE LIVRARE
Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maximum 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Editura LAURENT nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale sau Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare integritatea pachetului. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris pe adresa office@elaurent.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, recomandăm returnarea lui în starea iniţială. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul www.elaurent.ro trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Transportul coletelor se efectueaza prin firme de curierat sau Posta Romana.

In marea majoritate a situatiilor, veti primi un colet postal cu toate produsele comandate. In cazul in care unele produse din cadrul comenzii nu mai sunt disponibile, va vom contacta prin email sau telefon pentru a clarifica livrarea partiala, dar niciodata nu veti primi o comanda in mai multe livrari fara a vi se solicita confirmarea explicita.

Acceptam comenzi externe cu mentiunea ca taxele pentru livrare sunt diferite. Daca sunteti din strainatate si doriti sa comandati, puteti plasa o comanda, urmand a va comunica ulterior detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale si durata livrarii in functie de tara unde va aflati.

DESPRE PLATA
Plata o veti face ramburs in momentul in care veti primi coletul, indiferent de optiunea de livrare aleasa.